Plaatsen en onderhouden van trapliften, platformliften en huisliften

Bereikbaarheid van verdiepingen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zittend op een stoel of met de eigen rolstoel of staand, wij zorgen voor bereikbaarheid op iedere plaats.
 

thyssenkrupp Home Solutions vestiging te Oost-Vlaanderen is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van liften zoals trapliften, platformliften en huisliften. Voor bijna iedere situatie hebben wij een oplossing. Zo kan onze technisch verfijnde Flow Swing traplift zelfs geplaatst worden op trappen van slechts 62 breed.

 
Onze huisliften kunnen reeds geplaatst worden van zodra een schacht van om en bij een vierkante meter beschikbaar is. Indien nodig kan een huislift ook buiten tegen de gevel geplaatst worden. Platformliften laten rolstoelgebruikers toe om via een platform zich te begeven naar een andere etage. Zowel verticaal of langs een trap (recht of met bochten) kunnen wij verschillende oplossingen bieden.
 
Waar u ook woont: een adviseur komt graag bij u langs om uw specifieke (trap-)situatie op te nemen. Geschoolde monteurs monteren de lift en nemen de tijd om u er vertrouwd mee te maken. Vanaf nu kan u zorgeloos uw lift gebruiken.
 
Via onze 24/24 en 7/7 service kan u op uw 2 oren slapen. Ons motto: "Verhuizen...dat nooit!" Graag meer informatie? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!